vineri, 28 august 2009

Trupa The Marker - nedoriti in spatiul evanghelic


Siteul Stiri Crestine.ro retrage informatiile despre trupa The Marker, pentru ca, in opinia lor, nu este reprezentativa pentru site-ul lor. Bineinteles toti cei care doresc detalii pot primi prin e-mail, dar detaliile nu vor fi publicate. Cum comentati?

7 comentarii:

  1. Mai întâi Braşovul Evanghelic a decis retragerea acestor informaţii. Motivele sunt mai multe. În primul rând, ei nu sunt o trupă evanghelică, mai mult decât e Proconsul, de exemplu. Ambele formaţii au un mesaj care poate fi interpretat ca şi creştin, dar nu e explicit.
    Un alt motiv ar fi comentariile creştinilor mia legalişti, care cred că The Marker trebuie arşi pe rug. Nu îi ajută nici pe băieţi, nici pe noi, nici pe cei nemântuiţi care intră pe blogurile, siteurile noastre, astfel de certuri online.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca cel putin Yahweh e explicita. Cat despre arsul pe rug... aici ai dreptate, insa cred ca baietii trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce fac, sa poata raspunde la intrebari cu capul sus si sa aiba siguranta ca fac bine ce fac. Oricum sunt si vor fi controversati. Totusi stiricrestine.ro il are pe front in poza pe M.W.Smith si Pocaitii care nici ei nu au gustul bucatariei noastre traditionale. Puteau sa dea disable la commenturi la posturile cu ei. Ma rog... sper sa fie doar buna intentie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa judecati pe nimeni ca nu e bine
    Oricum in biserica crestina antodeauna a fost invidia mai puternica decat dragostea

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolele NU au fost sterse. Era vrajeala! :)) http://brasovulevanghelic.ro/?s=the+marker

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca...trebuie sa continue MARKER'II! Noi...crestinii ne-am deprins cu slujirea lui Isus doar intre zidurile bisericii noastre si....cam atat. Uitam, de fapt, ca si la serviciu si la scoala si....peste tot TREBUIE sa il marturisim pe EL. De ce ne intriga o alta forma de a-l face pe Isus cunoscut generatiilor tinere? Ei au avut curajul! Noi...ramanem cu pacatul criticii la adresa lor...Oare care atitudine e mai apreciata de Isus? Baieti: daca scopul si tinta voastra e ISUS...continuati!!! La urma urmei...El contabilizeaza slujirea fiecaruia!

    RăspundețiȘtergere
  6. piesa e cat se poate de inocenta si inofensiva. Baietii se exprima cum stiu ei mai bine. Nu am vazut nimic indecent in versuri. Ii multumesc elevei mele Ana pentru ca mi-a zis de acesta melodie.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte important: Ei sunt crestini, cred ca sunt si credinciosi, au ceva piese cu mesaj crestin, dar mai mult moral, ceea ce e bine. Asta le este meseria acuma, si cat pot iei de bine, vor fi lumina in meseria care o au. Tu ce meserie ai? Firma ta e crestina? Atunci cand lucrezi, vorbesti cu toti mereu despre cristos? daca da, bravo, daca nu, nu e neaparat o problema. Atunci nici noi nu te judecam.

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi