miercuri, 26 august 2009

Rebecca StJames in Europa


Partea cea mai importanta din programul ei a fost aparitia pe scena Flevo Festival, unul dintre cele mai mari evenimente crestine outdoor din Europa, gazduit anual in Olanda. Festivalul din acest an se tine in zona de recreere Bussloo Gelderland in apropiere de Apeldoorn. Mai mult de 10000 de participanti se asteapta sa fie la un maraton de 72 de ore de muzica in continuu cu mai mult de 60 de trupe crestine si artisti solo. Printre capetele de afis impreuna cu Rebecca pe scena principala la Fevlo sunt inclusi Newsboys, Thousand Foot Krutch, Family Force 5, Fee si Parachute Band.
Dupa Flevo, Rebecca se va intoarce si va avea mai multe concerte in Europa inainte sa se intoarca in Statele Unite unde va lansa o carte, Loved, care va fi in magazine in Septembrie.
Nu demult a terminat filmarile la proiectul de film, Rising Stars, in care joaca rolul asistentei personale a unei celebritati, lucrand cu clienti suparatori, dureri de cap si ochelari de moda.
Filmul in care Rebecca a avut primul ei rol, Sarah's Choice, va aparea in US toamna aceasta el fiind lansat in 21 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari mai vechi