joi, 27 august 2009

Nu va opriti din rugaciune!!

Nu slăbiţi lanţul rugăciunii!

În data de 20.08.09 ,doctorii erau sceptici în privinţa sănătăţii lui Ghiţă Dicoi. Deşi perioada critică de 72 de ore a trecut, a contiunat să aibă febră şi să fie agitat. După investigaţii, au observat că există anumite “pete” pe plamâni. Ei cred că sunt cheaguri de grăsime. Joi seara aveau de gand sa îl intubeze (să îl lege la un aparat care ar respira în locul lui), dar în urma rugăciunilor, starea de sănătate s-a îmbunătăţit, Ghiţă Dicoi respirând singur.
În data de 21.08.2009, în cursul vizitei, păstorul nostru a rostit primele lui cuvinte de după accident: “In the name of Jesus poruncesc eliberare!”
Luni, 24.08.2009, starea de sănătate s-a îmbunătăţit faţă de zilele precedente. A recunoscut pe toţi pe care i-a văzut, a vorbit cu fiecare vizitator, s-a rugat (chiar şi în limbi) şi a cântat...Printre altele, a rostit: ”Ce har ca biserica să te iubească”; ”Ce bine că vă rugaţi, dar să vă rugaţi!”; “Didi! Unica şi fidela mea soţie”; “Ce bine că aţi venit la mine!Să nu mai plecaţi!”
Mâine dimineaţă (27.08.09), la ora 4 va fii trasportat la Bucureşti pentru o nouă intervenţie chirurgicală în zona bazinului. Există o distanţă de 6 cm între 2 oase de la bazin, un os crăpat şi un altul zdrobit. În Ezechiel 37 citim despre o vale plină cu oase. Dumnezeu a unit acele oase(versetul 7), a ţesut carne pe ele şi le-a acoperit cu piele (versetul 8), apoi a suflat duh peste ele şi au primit viaţă (versetul 10). Dumnezeu este acelaşi ieri, azi şi in veci! El poate să unească oasele distanţate ale fratelui Ghiţă, poate lipi orice fisură de os şi să îl facă nou . Tot El poate să întregească şi acel os zdrobit!!!! ! La Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă, insoţit fiind de Didi, soţia lui.
Chiar dacă starea lui de sănătate merge spre bine, în orice moment pot apărea complicaţii. Să nu incetăm să ne rugăm, pentru că viaţa lui depinde de rugăciunile noastre.
Să ne rugăm specific pentru fiecare organ în parte: plămani, inimă, ficat, rinichi, pancreas, creier şi pentru bazin.
Apreciem că vă rugaţi şi că o sa continuaţi să vă rugaţi pentru fratele Ghiţă.
O să revenim cu veşti noi, dar până atunci să nu încetăm să ne rugăm!

un articol de Cristian Marit

Un comentariu:

  1. cu siguranta nu am sa ma opresc din rugaciune deoarece eu doresc ca unchiul meu sa se faca bine si am credinta aceasta caci el va fi bine si o sa vedem caci se va recupera cat de curand si asa cum spune in Isaia 43:4 spune caci Domnul da pentru noi popoare si neamuri intregi si Domnul cu siguranta a dat mult pentru unchiul meu Ghita.

    "Si in Deuteronom 31:8 spune asa:
    Domnul insus va merge inaintea ta, El insus va fi cu tine, nu te va parasi si nu te va lasa; nu te teme, si nu te spaimanta!"

    si stiu caci Domnul a pasit deja inainte lui Ghita si unchiul meu doar trebuie sa paseasca pe urmele lasate de El.
    Stim cu totii ca se va face bine.

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi