marți, 27 ianuarie 2009

Pedeapsa


Intr-un interviu acordat televiziunii ABC purtatorul de cuvant al Casei Albe Nancy Pelosi a spus ca acordarea fondurilor pentru controlul nasterii va face parte din programul economic al lui Obama care va fi inaintat Congresului. "Planificarea familiei va reduce costurile" a spus ea. "Statele sunt intr-o teribila criza bugetara acum si parte din ceea ce facem pentru sanatatea copiilor, educatie si alte elemente de acest gen, sunt pentru a ajuta statele sa isi rezolve nevoile financiare. Una dintre masuri [...] contraceptia, va reduce costurile pentru state si guvernul federal" Hmm... cum spunea cineva intr-un comentariu pe Youtube: "sa iti omori viitorii platitori de taxe ca sa ajuti economia!!" what a nonsens!
Deci sa intelegem ca Pelosi si presedintele ei gasesc copiii ca pe niste poveri care cheltuiesc banii de la buget, si ar trebui sa scapam de ei. Nu ma mir, pentru ca Obama a spus-o chiar in campanie: "Prima data le invat pe fetele mele morala, insa daca fac cumva o greseala... nu as vrea sa fie pedepsite cu un copil!".
"Femei americane, preferam sa va ucideti copiii decat sa vi-i hranim si sa cheltuim banii pretiosi care trebuie dati homosexualilor pentru prezervative..." asa ar suna mesajul prezidential. Eu as fi de parere sa se eutanasieze in primul rand cainii si pisicile care sunt tinuti in adaposturi, ca vezi doamne, cum sa ii omori? Exista politia animalelor, care daca chinui cumva o pisica ori un caine te baga la zdup... si politia asta tot de la buget e platita. Nu ma bag in treaba americanilor, insa ma gandesc cu groaza la ceea ce se intampla acolo si de ceea ce va veni si la noi in curand. Au vrut schimbare, o au! Sa ne rugam pentru aceasta tara.

4 comentarii:

  1. asta e din ciclul "Gresesc eu,platesc altii"

    RăspundețiȘtergere
  2. ce trist daca Obama a zis asa, totusi nu prea cred , cel putin am crezut ca e un om dezgheta la minte dar daca asa gandeste el atuncea...si ce frumos se ruga, cu ochii inchisi cand l-au investit ca presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da... a zis. Ai aici link-ul pe Youtube si poti vedea si auzi. Si asta a fost in campanie si americanii l-au votat si mai grav... Crestinii l-au votat.
    http://www.youtube.com/watch?v=GbZJYWjkAPo

    RăspundețiȘtergere
  4. minunat! fain ce ai scris Ionutz! am sa iti adaug blogul tau la mine pe blog! ai atata dreptate in ceea ce ai scris.
    Da trebuie sa ne rugam pentru tara noastra si totodata noi ca crestin suntem obligati sa ne rugam pentru tara noastra ca Domnul sa se indure de ea si de noi.

    Domnul va fi de partea noastra!
    Fi binecuvantat Ionut!

    Te astept si pe la mine la blog!

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi