sâmbătă, 10 ianuarie 2009

O biserica fara cladire. Saracii..

Puteti vedea o biserica fara cladire proprie. Nu i-a dat nimeni afara.. stati linistiti. Priviti doar ce face o biserica fara cladire, dar cu viziune!

15 comentarii:

  1. Eu cred ca ce s-a intamplat cu noi, este un semn.
    Prea mult am stat inauntru.
    E momentul sa iesim, sa iesim cu adevarat in lume cu Cel care este in noi. Nu suntem saraci deloc.

    Matei 6:25-26

    25.Deaceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi de viaţa voastră, gîndindu-vă ce veţi mînca, sau ce veţi bea; nici de trupul vostru, gîndindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca. Oare nu este viaţa mai mult decît hrana, şi trupul mai mult decît îmbrăcămintea?

    26.Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu samănă, nici nu seceră, şi nici nu strîng nimic în grînare; şi totuş Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sînteţi voi cu mult mai de preţ decît ele?

    - God bless.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate.. de acum incepe lucru' :D si vor incepe sa curga binecuvantarile de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu zidurile acelea ne face pe noi mai fericiti,ci biserica din inima fiecaruia dintre noi:)eu sunt asa de linistit pentruca cred ca Domnezeu stie de ce ne trece prin incercarea asta:)Inainte frati mei si surorile mele caci Domnu este cu noi:)

    RăspundețiȘtergere
  4. biserica adevarata :)....ce sa intamplat a fost dureros dar asa vom creste spiritaul impreuna ,uniti cu adevarat ...amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,eu cred din toata inima ca Dumnezeu a avut un plan special cu noi.Acum trebuie sa fim uniti si sa urmam pas cu pas instructiunile Domnului.O sa iasa ceva glorios pentru imparatia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. in videoul postat nu ii vorba de o biserica fara cladire ci de un concert :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. every sunday... daca erai atent scrie acolo ca in fiecare duminica se intampla ce vezi in clip :). Nu e un concert. Asa e in fiecare saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  8. si nu am pus clipul aici sa face si noi exact ca ei. Mesajul este ca putem fi relevanti si trebuie sa fim biserica pe care o doreste Hristos chiar fara cladire proprie. Hillsong London inchiriaza un teatru in Londra...

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-adevar majoritatea crestinilor contemporani au transformat biserica intr-un sistem de dogme intortocheate inglobate in cladiri finisate frumos. Pacat ca tot acesti "crestini" au pierdut cu desavarsire sau au inteles gresit adevarata credinta intr-un Dumnezeu care nu-si face aparitia intr-o astfel de "biserica".

    Think wide! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Orice despartire doare si chiar tare....dar prin asta am invatat sa nu ne inchidem intr'o cladire...ci printr'o cladire sa ne deschidem lumii.....Sa aratam celor din jur bucuria noastra si asta nu se poate face cu usiile inchise...suntem binecuvantati ca avem aceasta sansa sa ne ridicam si impreuna ca o familie, uniti sa incepem munca:D...suntem impreuna biserica lui Hristos si prin El o sa primim putere...Mi'a fost greu sa accept ca s'a terminat...acum mi'ar fi greu sa accept sa ramanem la fel:D....
    fiti binecuvantati fratii mei:D...
    suntem ceea ce suntem prin El, Domnul Vietii

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur asa de mult sa vad ca suntem o familie si gandim in felul acesta. Sa stam langa Domnul caci El ne va da tot ce avem nevoie. Rugati-va sa gasim cea mai buna locatie pentru inchinare la un pret rezonabil... Life goes on!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar diferenta ii ca Hillsong London nu se plang ca trebuie sa isi tina programul in teatru. Daca ati vrut o "biserica" gen hillsong in strada, de ce nu ati facut-o din proprie initiativa? Nu cumva ati fost fortati sa ajungeti la asa ceva? Atunci cautati cazuri pe youtube de biserici fortate sa ajunga in strada :) Nu da bine sa te "plangi" ca ai ajuns fara o sala in care sa iti ti programul (si nu cred ca ar trebui sa ne simtim legati de o cladire, ca alte confesiuni din Romania) da in acelasi timp sa zici "ce lucrare faina v-om face acum"
    Cred ca ar trebui sa fiti mai hotarati, sau plangeti cladirea sau va bucurati de noua lucrare :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu plangem cladirea, dar nici nu putem sa ne bucuram ca am ramas fara ea. Ne doare ca am fost tratati in felul acesta. Insa dorim sa vedem in tot ce s-a intamplat planul Lui Dumnezeu pentru noi (nimic nu se intampla fara voia Lui, nu?). Este aiurea ce spui.. anume ca daca ai o cladire, hai sa o parasim sa iesim in strada. Ne trebuie loc unde sa ne intalnim. Nu a zis nimeni ca o sa fim o biserica "in strada". Nici nu se poate. Insa nu plangem ca nu mai avem o cladire proprie momentan, ci cautam solutii.Intre timp, scopul si viziunea noastra sunt mai importante. O sa avem tot ce e necesar nu te ingrijora pentru noi. Roaga-te mai bine daca iti pasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. La casa de cultura a studentiilor ati incercat? Este o sala super si poate da Domnul sa se umple

    RăspundețiȘtergere
  15. Da. Am incercat si e asa cum zici: o sala super insa nu au caldura deloc. De umplut nu ar fi o problema ca nu e foarte mare... aprox. 400 de locuri. Poate la vara. Dorim insa ca la vara sa fim in cladirea noastra pe care o vom ridica cu ajutorul Domnului. Dorim sa facem un campus cu tot ce trebuie. Rugati-va doar pentru asta si se va face. Cred ca ne vom inmulti foarte mult si ne trebuie spatiu.

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi