joi, 22 ianuarie 2009

Citate despre inchinare


CS Lewis - "Cel mai valoros lucru pe care Psalmii il face pentru mine este ca exprima aceeaşi încântare în Dumnezeu care l-a făcut pe David sa danseze."

Graham Truscott - "Când oamenii lui Dumnezeu încep să-L laude şi sa se inchine Lui folosind metodele biblice pe care El le-a oferit, puterea si prezenta Lui vin in mijlocul lor într-o măsură şi mai mare."

Charles H. Spurgeon - "Dumnezeu trebuie să fie lăudat cu vocea, şi inima ar trebui sa o insoteasca în bucurie sfântă."

AW Tozer - "Fără inchinare, ne indreptam spre nefericire."

Manley Beasley - "Zarind o particica din Dumnezeu vei fi salvat. Privindu-L in fata vei fi sfintit. "

CS Lewis - "Noi doar invatam sa ne comportam în prezenţa lui Dumnezeu."

Michael Catt - "Dacă dorim sa ne inchinam în Duhul Sfânt, noi trebuie să dezvoltam un spirit al inchinarii".

Richard Foster - "Inchinarea începe în asteptare sfânta si se termină în supunere sfânta. Supunerea sfintilor salvează inchinarea de la a deveni un somnifer, o evadare din nevoile urgente ale vietii moderne."

Jack Hayford - "Inchinarea il transforma pe inchinator în imaginea Celui caruia i se inchina"

Jessica Leah Springer - "Aşa cum spune Ioan 4:23, este timpul, ca inchinatori ai lui Dumnezeu, să-i dam tot ce avem. Pentru ca atunci cand El este inaltat totul in ce ma priveste scade. Asa se intampla ca de multe ori din cauza noastra nu păşim cu adevărat în locul secret de inchinare cu Dumnezeu. Abandoneaza doar tradiţia şi modul in care"stim noi" trebuie sa il laudam si sa ne inchinam, şi lasa-te doar pierdut in Sfanta Sfintelor, cu singura intenţie de a binecuvânta inima Tatalui. "

Lamar Boschman - " Când ma inchin, as prefera ca inima sa-mi fie fără cuvinte decât cuvintele fără inimă."

Graham Kendrick - "Inchinarea este în primul rând pentru beneficiul Său, nu al nostru, deşi este minunat sa descoperi că, in timp ce suntem placuti Domnului, noi intrăm în ceea ce poate deveni pentru noi una dintre cele mai bogate şi mai prielnice experienţe din viaţa noastra." p.58 "O inimă pentru inchinare" de Lamar Boschman

Nu McMinn - "Intreaga noastra fiinta launtrica este conceputa ca fiind un instrument de laudă. Tot asa cum un creator de vioara proiectează un instrument pentru a produce rezultate maxime estetic, tot asa Dumnezeu a croit corpurile noastre, sufletele şi duhurile noastre astfel incat atunci cand folosim limbajul trupului pentru a exprima lauda, ceea ce este inauntru devine vizibil." p.60 "O inimă pentru inchinare" de Lamar Boschman

Tommy Walker - "Cât de repede uitam despre Cine e vorba in tot. Putem deveni foarte strategici in inchinare pentru ca biserica noastră sa creasca, nu pentru că El este vrednic. Dar noi facem toate astea pentru că Dumnezeu este vrednic şi vrem să ne inchinam Lui ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari mai vechi