sâmbătă, 30 decembrie 2017

Cand nu mai stii incotro s-o apuci

Cand se intampla cel mai des sa te disperi si sa plangi? In ce imprejurare se intampla sa cazi in depresie si sa nu te mai intelegi cu nimeni?

De cele mai multe ori asta se intampla atunci cand ajungem in viata noastra in punctul in care nu mai stim incotro s-o apucam. Nu mai stim ce am putea face ca sa inaintam. Nu mai stim care ar trebui sa fie urmatoarea noastra mutare, urmatorul pas...

In Biblie gasim consemnat ca natiunea Israel a trecut prin momente de genul asta de mai multe ori si reactia lor a fost mereu aceeasi: au tipat! :)

Cand au parasit Egiptul sa mearga spre Canaan, au ajuns la Marea Rosie si in spatele lor venea armata faraonului. Atunci au tipat la Moise . Strigau si la Dumnezeu si la Moise in acelasi timp. Ciudat nu? Dai vina pe cine e mai aproape de tine. Ai nevoie de un tap ispasitor pentru situatia ta. Te certi cu familie, cu cei dragi, cu liderii tai, cu toata lumea.

Cand au ajuns aproape de Canaan, iscoadele trimise acolo s-au intors si din 12 oameni, 10 au adus vestea ca nu se mai poate inainta. Ca acolo sunt uriasii. Atunci poporul a tipat.

Ce ar fi trebuit sa faca oamenii acestia? Ce trebuie sa facem atunci cand nu mai putem nici inainta nici merge inapoi?

Sa iti aduci aminte de ce esti acolo! Daca Dumnezeu te-a dus acolo, roaga-te ca El sa iti arate ce ai de facut si cum poti inainta. Ce trebuie sa inveti in momentul acela ca sa poti INAINTA?

Daca nu Dumnezeu te-a dus acolo, gaseste drumul pe care ar fi trebuit sa fii si fa pasi in acea directie.

Daca nu te intereseaza ce drum are Dumnezeu pentru tine, atunci nu prea am ce sfaturi sa iti dau. Viata ta e in deriva. Striga spre Dumnezeu sa te ajute sa Il cunosti pe El si Calea Lui pentru tine.

Isus e Calea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari mai vechi