miercuri, 11 martie 2009

Proiect de evanghelizare - Grupa 13

Acesta este un proiect de evanghelizare a orasului propus de Cristi Marit. Va invit sa il cititi (click pe sageata din dreapta sus pe widget pentru full screen), sa il descarcati daca doriti si sa IL COMENTATI!! Orice sugestie e binevenita. Vrem sa cunoastem parerea voastra. So... COMMENT PLEASE!


2 comentarii:

  1. Ideea e buna.Ma bucur ca ati "upgradat". Am totusi o singura obiectie .Citez: "La biserica Flacăra închinării puteţi ~~să intalniti prieteni noi si sa va cunoasteti vecinii;~~....~~" Hai serios, eu cred ca biserica voastra are mai mult de oferit.Pot si in bar sa imi fac prieteni noi si sa imi cunosc vecinii, sa ma bucur de o muzica faina...etc.Sper sa nu sariti pe mine acum...Succes in lucrarea voastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi primul rand noi grupa 13 vrem sa iti multumim pentru ca apreciezi ceea ce am facut si pentru sugestia oferita.
    -Ii foarte adevarat ceea ce ai sesizat si ai dreptate intr-o oarecare masura. Noi insa, credem ca trebuie sa tinem cont de oamenii carora ne adresam.
    -Ii doar o scrisoare de invitatie la Biserica(oamenii asociaza Biserica cu Dumnezeu automat).
    -Ii prematur sa ii chemam pe oameni la o relatie cu Dumnezeu cand ei nu stiu ce presupune aceasta.
    -Ceea ce se poate "inatlni" la Flacara Inchinarii, defapt, ii un raspuns la motivele pentru care oamenii nu frecventeaza biserica.
    -Prin scrisoarea aceasta nu dorim sa speriem oamenii ci dorim sa ii aducem la biserica inlaturandu-le "frica de nou".
    -Dorim sa le creem o imagine placuta a bisericii, pentru ca daca suntem sinceri vedem ca...biserica neoprotestanta ii sperie pe ortodocsi..din pacate.
    -Biserica Flacara Inchinarii intr-adevar are mult mai mult de oferit! Dar pentru un om care participa pentru prima data intr-o astfel de biserica, nu stiu cat poate primii din ceea ce putem noi oferi. Asa ca, am scris in scrisoare ceea ce ei pot primi inca de la prima vizita fara a dilua adevarata putere a Lui Dumnezeu sau Cuvantul Lui infailibil.
    Multumim inca odata pentru ca ai postat un comentariu si speram ca nu consideri ca "am sarit pe tine":)
    P.S. dorim sa facem un sondaj pe un esantion mai mare( in special pe liceeni) cu privire la motivele pentru care nu frecventeaza in mod regulat o biserica.

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi