marți, 16 iunie 2015

Virginitatea si portofelul

Deci - incep cu deci, inseamna ca-s nervos - in Japonia, dupa cum scrie aici , un sfert din tinerii de peste 30 de ani sunt virgini si autoritatile s-au gandit "sa ia masuri".  Cum se poate dom'le asa ceva? Trebuie sa ii ajutam sa se dezvirgineze. In consecinta s-au gasit tot felul de organizatii care ii ajuta sa isi piarda virginitatea. Prima data cand aud de organizatii care te ajuta sa iti pierzi ceva. Toti te ajuta sa castigi ceva, dar astia nu.

Numarul mare de virgini nu face decat sa agraveze declinul demografic al Japoniei, astfel incat autoritatile incurajeaza programele destinate incurajarii acestor barbati.

Ca sa rezove problema auzi cum s-au gandit ei:  au infiintat ACADEMIA VIRGINILOR! Am vrut sa fac aici o rugaciune si sa il intreb pe Domnul de ce nu vine mai repede...! La aceasta "academie" auzi ce fac ei: ore de desen la care creioneaza nuduri feminine folosind un model. Ca sa ii invete ca nu doar munca munca si iar munca. Putina pornografie, prostitutie si alte grozavii ar fi benefice natalitatii. Cateva mii de copii din flori ar ajuta Japonia sa atinga nivelul de degradare al occidentului, nu?

Ce nashpa, acolo nu face nimeni bani cu orfelinatele... Probabil academia virginilor are un srl sau un nonprofit care vinde prezervative sau construieste orfelinate si nu mai functioneaza, dom'le. Ce treaba e asta?! De rahat!

Fiti atenti mai departe:

Specialistii au si o explicatie pentru fenomenul “yaraiso”: de vina este incetinirea cresterii economice, care ii face pe barbati sa se simta emasculati. “Multi si-au pierdut increderea in sine odata cu puterea economica”, spune Yoko Itamoto, sefa unei agentii matrimoniale
Pai nu va spuneam eu? Nu mai merg matrimonialele. De ce raman astia virgini? Din cauza pierderii puterii economice. Nu mai au bani, stau virgini. Nu-si mai pot permite Iphone 17, stau virgini. Pur si simplu cum sa mai ai chef de sex cand nu ai bani! :))))))) prima data cand aud asta... Indienii ce sa mai zica, saracii!

Pe acest fond, se pare ca enonomia noastra merge foarte bine! Se face sex intr-o veselie!

Un comentariu:

  1. Ha! Ce să zic?! Și la noi e declin demografic, foarte mare, dar din motive de prea mult sex! La noi, tinerii vor și fac sex, dar iresponsabil! Copilașii nu sunt doriți și sunt avortați!
    Japonezii sunt pe primul loc la tineri virgini, noi suntem pe primul loc la avorturi!

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi