luni, 19 august 2013

Review CROSSMARK.RO pe Christianrock.ro

În urmă cu câteva luni, un tânăr din Alba-Iulia pe nume Ionuţ Dura a pus în aplicare o idee care lipsea din România : un site care să ofere articole vestimentare cu mesaj creştin.  Dacă până acum aveam rar posibilitatea de a comanda un asemenea articol vestimentar din România sau o făceam chiar prin site-urile de specialitate din străinătate, acum totul a devenit mult mai simplu.
Acesta se numeşte CROSSMARK (click AICI pentru a intra pe site) şi, conform spuselor fondatorului, toţi cheltuim mai mult sau mai puţin pe haine. Prin urmare, de ce să nu îmbrăcăm un tricou prin care putem mărturisi despre Cristos sau prin care putem deschide o discuţie pe această temă cu cineva? Un asemenea articol vestimentar ne poate da posibilitatea de a mărturisi despre Isus Cristos, dar şi pentru a fi o aducere aminte ca în fiecare zi să ne purtăm ca nişte creştini adevăraţi şi demni de numele pe care îl purtăm.
Scopul principal al site-ului, în afară de posibilitatea de a-L mărturisi pe Cristos, este ca în aceste vremuri tulburi să ne reconsiderăm însemnele precum crucea, peştele sau mesajele îndrăzneţe prin care ne exprimăm credinţa. CROSSMARK se doreşte a deveni un brand respectat în România şi Europa.
Mergând spre paleta de oferte, aici regăsim tricouri pentru fete şi băieţi, accesorii reprezentate de brăţări de cauciuc, pandative, inele de inox şi brăţări de piele plus stickere care provin de le celebrul brand Not Of This World (NOTW). De asemenea, CROSSMARK este şi importator oficial al tricourilor produse de cei de la NOTW, în afară de cele din paleta proprie.
În privinţa condiţiilor de livrare, lucrurile sunt cât se poate de simple. Livrarea se face prin curier cu ajutorul Poştei Române pentru a minimiza preţul transportului şi pentru o arie de distribuire cât mai mare. De asemenea, timpul de livrare se situează undeva la 3-4 zile. Unul din avantajele pe care CROSSMARK le oferă este acela că produsul poate fi returnat în termen de 1o zile fără niciun cost suplimentar în afara transportului plătind doar diferenţa în cazul în care cel pe care îl doreşti este mai scump. În sens invers, dacă produsul cu care vrei să îl înlocuieşti pe cel deja comandat este mai ieftin, atunci vei primi diferenţa de preţ prin mandat poştal sau transfer bancar în maxim 30 zile.
Totodată, există două modalităţi de a plăti pentru produsele achiziţionate. Primul este prin sistem ramburs în momentul în care coletul este ridicat de la Poşta Română, taxa de transport fiind de 9 RON, iar al doilea prin procesatorul de plăţi online MobilePayTM. Întreaga procedură este descrisă aici.
CROSSMARK este un brand care merită să fie promovat în rândul tinerilor creştini din România şi nu numai. Faptul că unul din scopurile principale ale CROSSMARK este de a deveni un brand respectat ne-a fost demonstrat odată cu onorarea primelor comenzi pe care le-am realizat la ei pe site. Nu numai că ceea ce am comandat a ajuns în timpul promis, dar cei de acolo se asigură prin telefon că totul este în ordine şi luptă pentru a face treaba într-un mod cât mai profesionist şi pentru a mulţumi fiecare client. De asemenea, în momentul livrării, primeşti şi o scrisoare de mulţumire, un gest care m-a impresionat şi care m-a convins de seriozitatea celor de la CROSSMARK.
În concluzie, România creştină avea nevoie de un asemenea brand, dar mai mult decât atât, acesta are nevoie să fie făcut cunoscut în mijlocul nostru. Cu ajutorul nostru, CROSSMARK poate avea un impact în societatea românească a zilelelor noastre şi chiar în vieţile personale ale celor care alegem să ne exprimăm credinţa în acest mod.

vizitati www.crossmark.ro

articolul de pe Christianrock.ro poate fi gasit AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari mai vechi