miercuri, 3 martie 2010

Incalzirea globala - alt scandal: mare si comic

Continua implozia a ceea ce a fost numita, de unii, “ipoteza incalzirii globale antropogenice”, de altii, „mega-escrocheria incalzirii globale”. Place sau nu, acestea sunt faptele: de o vreme, noi dezvaluiri, scuze si retractari apar regulat la suprafata cu privire la erori, manipulari si falsificari facute de cele mai multe ori cu buna stiinta de tabara alarmista - producatoarea si beneficiara propagandei ecologismului politizat si apoi transformat intr-un business rentabil.

De ce insistam atat pe aceasta problema? Pana la urma, se pare ca escrocheria este pe cale sa colapseze. De ce ne-am pune in calea oprobiului fanaticilor adepti ai religiei incalzirii globale, victime mai mult sau mai putin inocente ale propagandei alarmiste? De ce sa ne mai pierdem timpul cu credintele lor bizare, cu atat mai ciudate cu cat se revendica - cu un fanatism feroce - exact de la „spiritul stiintific?”

Din trei motive: (1) Este un caz de o importanta istorica si o lectie fara precedent de malpraxis stiintific si de folosire abuziva a autoritatii stiintifice.

tot articolul pe HotNews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari mai vechi