marți, 17 februarie 2009

Fireproof castia marele Premiu la Movieguide Awards


"Fireproof" si-a aratat din nou puterea castigand onoruri inalte la cea de-a 17-a Gala a Premiilor "Annual Movieguide Faith and Values" la Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. Spnsorizat de Comisia Crestina de Film si Televiziune, Premiile Movieguide evidentiaza productiile bune si ziditoare de film si televiziune din anul trecut. Dr. Ted Baehr, gazda serii si presedintele Comisiei Crestine de Film si Televiziune si publicist al Movieguide, a anuntat castigatorul in fata unei multimi ridicate in picioare la ceea ce unii numesc "Oscarul Crestin":
Kirk Cameron in productia "Fireproof", castigatorul premiului Epiphany Prize pentru cel mai inspirational film al anului 2008. Premiul a fost sponsorizat de Fundatia John Templeton, si a fost in valoare de 100.000 $. Filmul a fost produs de Samuel Goldwyn Films si Sony Pictures Home Entertainment.

Un comentariu:

  1. Acest film este de o natura divina, Krick Cameron este un actor desavarsit cu un talent dat de D-zeu si mai presus de toate o conduita crestina cu standardele Scripturii, Legea lui D-zeu care il defineste ca si Actor, dar ca si om al lui D-zeu. Marturisesc ca acest film ma intarit in viata mea de casnicie si ma rog domnului sa te ajute si pe tine cel care vrei sa vezi un film de calitate fie ca vrei sau nu aceasta pelicula iti va schimba viata ta de casnicie. D-zeu sa te binecuvinteze

    RăspundețiȘtergere

Postari mai vechi