luni, 30 noiembrie 2009

O asteptare sfanta

Ne bucuram tare mult ca anul acesta ne putem intalni din nou la conferinta Flacara Inchinarii. De atunci s-au schimbat cateva lucruri. Unul este ca suntem o alta biserica care se numeste chiar Flacara Inchinarii. Altul ca fratele Ghita Dicoi, pastorul nostru care ne-a sprijinit mereu nu va putea fi cu noi pentru ca e inca in recuperare dupa accidentul din vara. Chiar si asa, avem sprijinul si binecuvantarea lui. Conditiile grele de dupa mutarea de la Salem - intalnirile au loc in spatiu inchiriat unde platim la ora, accidentul, reorganizarea si redefinirea ca biserica - au parut ca ne vor incurca, insa Dumnezeu a fost si a ramas credincios fata de noi (nici nu putea fi altfel). Pentru toate ii multumim Lui. Credem ca din an in an vom organiza conferinte la un nivel tot mai bun pentru ca tot lucrul pentru Domnu merita excelenta. Ne vedem deseara si maine si numele Lui stiti care e? Emanuel, Dumnezeu e cu noi!
Programul conferintei il poti vedea AICI

joi, 19 noiembrie 2009

Casting Crowns - Slow fade



Be careful little eyes what you see
It's the second glance that ties your hands as darkness pulls the strings
Be careful little feet where you go
For it's the little feet behind you that are sure to follow

It's a slow fade when you give yourself away
It's a slow fade when black and white have turned to gray
Thoughts invade, choices are made, a price will be paid
When you give yourself away
People never crumble in a day
It's a slow fade, it's a slow fade

Be careful little ears what you hear
When flattery leads to compromise, the end is always near
Be careful little lips what you say
For empty words and promises lead broken hearts astray

It's a slow fade when you give yourself away
It's a slow fade when black and white have turned to gray
Thoughts invade, choices are made, a price will be paid
When you give yourself away
People never crumble in a day

The journey from your mind to your hands
Is shorter than you're thinking
Be careful if you think you stand
You just might be sinking

It's a slow fade when you give yourself away
It's a slow fade when black and white have turned to gray
Thoughts invade, choices are made, a price will be paid
When you give yourself away
People never crumble in a day
Daddies never crumble in a day
Families never crumble in a day

Oh be careful little eyes what see
Oh be careful little eyes what you see
For the Father up above is looking down in love
Oh be careful little eyes what you see

joi, 5 noiembrie 2009

Conferinta Flacara Inchinarii - editia a X-a 2009

Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia va organiza a X-a ediţie a conferinţei naţionale de Tineret Flacăra Închinării

În anul 2000 câţiva tineri cu pasiune şi viziune din Alba au pus la cale organizarea unei conferinţe de tineret profitând de faptul că la Alba Iulia se organizează în fiecare an Ziua Naţională a României. La prima ediţie a conferinţei au participat 600 de tineri din toate colţurile ţării. În urma impactului pe care conferinţa l-a avut asupra tinerilor, am înţeles că suntem chemaţi să slujim în felul acesta tinerilor.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima ediţie a conferinţei. Au fost 10 ani grei, cu critici şi încurajări, cu satisfacţii şi dezamăgiri…însă ceea ce ne-a ţinut să fim perseverenţi a fost Credinţa că ceea ce facem vine de la Dumnezeu şi este spre folosul generaţiei tinere din România. În urma conferinţelor mii de tineri au fost atinşi şi încurajaţi să îl iubească pe Dumnezeu şi să stea aproape de El.

Tema conferinţei din acest an este ‘Umblând în puterea lui Dumnezeu”.

Invitaţi să conferenţieze:

* Lucian Oniga – Liderul Peniel
* Razvan Mihailescu - Pastor Bucuresti
* Ionut Dura – liderul departamentului de Învăţătură din biserica Flacăra Închinării Alba Iuia.
Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa 4Motion din Cluj Napoca (Centru Creştin Caleb).

În cadrul conferinţei veţi putea asculta un concert cu Sunny de la Vitamina C.

IMPORTANT

Conferinta propriu-zisă va avea loc marţi-1 Decembrie, începând cu ora 9:30. Pentru cei care ajung la Alba Iulia în data de 30 Noiembrie 2009 se va organiza un “ajun al conferinţei”, programul începând seara la ora 18.

Locaţia

Conferinţa Flacăra Închinării din acest an nu se va mai ţine la biserica penticostala Salem din Alba Iulia. A X-a ediţie a conferinţei va avea loc la Restaurantul Mercur din Alba Iulia de pe strada Vasile Alecsandri, Nr. 68. (www.restaurantmercur.ro)

Taxa de participare este de 20 lei. Această sumă include şi prânzul zilei de marţi, 1 Decembrie.

CITESTE MAI MULT...

luni, 2 noiembrie 2009

Cry in my heart - Starfield

Voia Lui Dumnezeu



Voia Lui Dumnezeu este placuta si desavarsita. Trebuie sa ne placa. Trebuie sa o iubim. Nu trebuie sa o acceptam ca pe o povara. Voia Lui trebuie sa ne faca fericiti. Daca ceea ce se intampla in familia ta, in viata ta, in cariera ta, in sufletul tau nu te face fericit, nu-ti vorbeste despre un Dumnezeu care a venit sa aduca vesti bune, sa ne scoata din intuneric si sa ne aduca la lumina, sa ne pastoreasca si sa ne duca la izvoare limpezi si la odihna, la pasuni verzi, atunci e o problema. Trebuie sa te revolti. Avem noi fatalismul mioritic al nostru, romanesc, care se arata si in biserici. Totusi biblia spune ca imparatia Lui Dumnezeu se ia cu violenta, cu navala, si cei ce pun mana pe ea, intra! Atunci cand diavolul intra pe proprietatea ta (si a Lui Dumnezeu in acelasi timp) este timpul sa te revolti. Este timpul sa fii agresiv. Este timpul sa stii pe ce esti stapan. "Aur si argint nu avem, dar CE AVEM iti dam: ridica-te si umbla". Nu este voia Lui Dumnezeu ca tu sa divortezi, nu este voia Lui Dumnezeu ca un copil sa fie tot bolnav si sa il tii sanatos tot cu antibiotice, nu este voia Lui Dumnezeu ca sa iti fie teama de ziua de maine indiferent din ce motiv. Ridica-te si proclama: Domnul este turnul meu de scapare! Domnul este slava mea! Domnul este scutul meu! El imi ridica capul! Domnul este o cetate de scapare! El ma va izbavi, ma va salva DIN PRICINA NUMELUI SAU!

Postari mai vechi