duminică, 30 august 2009

Interviu cu KAKA - VREAU SA FIU UN MODEL IN ECHIPA


Kaka vorbeste intr-un super interviu acordat pentru News Of The World despre copilaria sa, momentul in care viata i s-a schimbat total si cat inseamna banii pentru el la cel mai puternic club din lume in acest moment.

Unul din cei mai bine platiti jucatori ai planetei in acest moment, brazilianul galactic Kaka, spune ca banul nu conteaza in viata lui si ca nu si-a dorit niciodata sa castige mai mult decat avea nevoie: "Ce pot sa fac cu 13 milioane si nu pot sa fac cu 3?", spune starul Realului.

"Foarte sincer pot spune ca nu ma gandesc prea mult la bani. Daca vorbesti despre cat de mult bine pot face banii, e altceva. Am castigat foarte multi bani pana acum si ce as putea sa fac cu 13 milioane de lire si nu puteam sa fac cu 3 milioane de lire?"

"De ce sa vreau mai mult decat imi trebui? Banii exista, ii am si vreau sa fac bine cu ei. Incerc sa demonstrez ca, ceea ce a facut Dumnezeu pentru mine, poate sa faca si in vietile altor oameni"

Kaka vorbeste despre primul moment in care a atins mingea de fotbal si despre momentul in care viata sa s-a schimbat total:

"Eu nu ma laud pentru ca nu sunt genul. Trebuie sa fii calm si echilibrat in viata, nu sa stau sa lovesc oameni pe teren si sa injur. Trebuie sa fiu un model la echipa."

"Am fost nascut intr-o familie de crestini, iar cand am fost botezat in 1994, ceva supranatural s-a intamplat cu mine. Nu pot sa explic ce, dar am ajuns mai aproape de Dumnezeu, pe aceeasi lungime de unda cu el. Atunci m-am nascut din punct de vedere spiritual."

"Mi-am petrecut copilaria in Brazilia intr-o familie educata din clasa de mijloc. Cand ne-am mutat la Sao Paulo, atmosfera era la fel. Tatal meu este inginer in constructii iar mama este profesoara. Prima mea amintire legata de fotbal este cand tatal meu m-a dus sa vad meciul lui Sao Paulo"

"Apoi am ajuns la academia lor de juniori si asa am inceput sa iubesc jocul asta."

"Tatal meu este idolul meu, modelul meu.", mai spune Kaka pentru News Of The World, care vorbeste pentru prima data despre intalnirea soc din Grupele Ligii cu Milan, fosta sa echipa.

"El are niste principii religioase pe care le-am admirat dintotdeauna si inca le mai admir."

"A jucat si el fotbal cand era adolescent dar nu a cautat o cariera din asta si a preferat sa studieze."

"In familia mea au fost destui fotbalisti, dar doar eu si fratele meu am ajuns sa jucam la nivel profesionist"

"Cele mai mari realizari ale mele sunt titlurile castgate cu Milan si nationala Braziliei. Cele individuale nu ma motiveaza."

"Cand joci intr-un spirit de echipa intelegi ca trebuie sa te lupti alaturi de ceilalti. Cand castigi ceva ca un grup, atunci este maginific. De neuitat."

"Meciul cu Milan din Grupele Ligii pe San Siro va fi ceva special. Sa ma intorc acolo, sa-mi revad prietenii si locul unde am lasat multe sentimente este ceva special"

"Ma astept sa fiu primit bine, pentru ca sunt legat de publicul de pe San Siro."

"Cu totii la Real suntem concentrati si motivati acum, pentru ca finala Ligii este la noi acasa si vrem sa fim acolo sa castigam"

"Echipele din Anglia au pierdut niste jucatori de top, in timp ce cluburile din Spania si-au pastrat vedetele si chiar si-au intarit loturile. Chelsea este cea mai de temut echipa din Anglia in acest moment."

Banii platiti de Real pe el si Cristiano Ronaldo nu fac decat sa ii motiveze mai mult pe cei doi super galactici. Kaka spune ca se va ridica pe masura asteptarilor la Madrid:

"Nu sunt emotionat de venirea la Real. Nu este asa de greu ca atunci cand am plecat din Brazilia sa ajung in Italia. Trebuie sa accept ca lucrurile nu o sa fie la fel."

"Nu cred ca sumele platite pe mine si Cristiano Ronaldo ar trebui sa ne faca probleme. Daca suntem jucatori de top, trebuie sa demonstram ca valoram atat, nu?", a mai spus Kaka in News of the world.

Hillsong 2009 - Yahweh (intro)

vineri, 28 august 2009

Trupa The Marker - nedoriti in spatiul evanghelic


Siteul Stiri Crestine.ro retrage informatiile despre trupa The Marker, pentru ca, in opinia lor, nu este reprezentativa pentru site-ul lor. Bineinteles toti cei care doresc detalii pot primi prin e-mail, dar detaliile nu vor fi publicate. Cum comentati?

joi, 27 august 2009

Nu va opriti din rugaciune!!

Nu slăbiţi lanţul rugăciunii!

În data de 20.08.09 ,doctorii erau sceptici în privinţa sănătăţii lui Ghiţă Dicoi. Deşi perioada critică de 72 de ore a trecut, a contiunat să aibă febră şi să fie agitat. După investigaţii, au observat că există anumite “pete” pe plamâni. Ei cred că sunt cheaguri de grăsime. Joi seara aveau de gand sa îl intubeze (să îl lege la un aparat care ar respira în locul lui), dar în urma rugăciunilor, starea de sănătate s-a îmbunătăţit, Ghiţă Dicoi respirând singur.
În data de 21.08.2009, în cursul vizitei, păstorul nostru a rostit primele lui cuvinte de după accident: “In the name of Jesus poruncesc eliberare!”
Luni, 24.08.2009, starea de sănătate s-a îmbunătăţit faţă de zilele precedente. A recunoscut pe toţi pe care i-a văzut, a vorbit cu fiecare vizitator, s-a rugat (chiar şi în limbi) şi a cântat...Printre altele, a rostit: ”Ce har ca biserica să te iubească”; ”Ce bine că vă rugaţi, dar să vă rugaţi!”; “Didi! Unica şi fidela mea soţie”; “Ce bine că aţi venit la mine!Să nu mai plecaţi!”
Mâine dimineaţă (27.08.09), la ora 4 va fii trasportat la Bucureşti pentru o nouă intervenţie chirurgicală în zona bazinului. Există o distanţă de 6 cm între 2 oase de la bazin, un os crăpat şi un altul zdrobit. În Ezechiel 37 citim despre o vale plină cu oase. Dumnezeu a unit acele oase(versetul 7), a ţesut carne pe ele şi le-a acoperit cu piele (versetul 8), apoi a suflat duh peste ele şi au primit viaţă (versetul 10). Dumnezeu este acelaşi ieri, azi şi in veci! El poate să unească oasele distanţate ale fratelui Ghiţă, poate lipi orice fisură de os şi să îl facă nou . Tot El poate să întregească şi acel os zdrobit!!!! ! La Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă, insoţit fiind de Didi, soţia lui.
Chiar dacă starea lui de sănătate merge spre bine, în orice moment pot apărea complicaţii. Să nu incetăm să ne rugăm, pentru că viaţa lui depinde de rugăciunile noastre.
Să ne rugăm specific pentru fiecare organ în parte: plămani, inimă, ficat, rinichi, pancreas, creier şi pentru bazin.
Apreciem că vă rugaţi şi că o sa continuaţi să vă rugaţi pentru fratele Ghiţă.
O să revenim cu veşti noi, dar până atunci să nu încetăm să ne rugăm!

un articol de Cristian Marit

miercuri, 26 august 2009

Rebecca StJames in Europa


Partea cea mai importanta din programul ei a fost aparitia pe scena Flevo Festival, unul dintre cele mai mari evenimente crestine outdoor din Europa, gazduit anual in Olanda. Festivalul din acest an se tine in zona de recreere Bussloo Gelderland in apropiere de Apeldoorn. Mai mult de 10000 de participanti se asteapta sa fie la un maraton de 72 de ore de muzica in continuu cu mai mult de 60 de trupe crestine si artisti solo. Printre capetele de afis impreuna cu Rebecca pe scena principala la Fevlo sunt inclusi Newsboys, Thousand Foot Krutch, Family Force 5, Fee si Parachute Band.
Dupa Flevo, Rebecca se va intoarce si va avea mai multe concerte in Europa inainte sa se intoarca in Statele Unite unde va lansa o carte, Loved, care va fi in magazine in Septembrie.
Nu demult a terminat filmarile la proiectul de film, Rising Stars, in care joaca rolul asistentei personale a unei celebritati, lucrand cu clienti suparatori, dureri de cap si ochelari de moda.
Filmul in care Rebecca a avut primul ei rol, Sarah's Choice, va aparea in US toamna aceasta el fiind lansat in 21 noiembrie.

miercuri, 19 august 2009

Trezire



Să ne trezim fraţi şi surori !!!! !

Măcar în al 12-lea ceas…. .

Inima mea clocoteşte şi am ţinut neapărat să aşez şi în scris ceea ce gândesc..în ultima săptămână am aşezat mult în mintea mea ceea ce vreau să vă împărtăşesc. Îmi vin în minte multe gânduri şi nu ştiu cu care să încep…Dumnezeu vrea să se atingă de poporul român într-un mod special..cu totul şi cu totul special. Tot mai mulţi oameni simt asta, că în scurtă vreme va începe o TREZIRE. Şi eu cred din toată inima asta şi mai CRED că trezirea o să înceapă cu tinerii din biserica Flacăra Închinării, cu intreaga biserică, iar apoi o să se reverse peste toată Romania.

După cum cei mai mulţi dintre voi stiţi, fratele Ghiţa Dicoi a fost împlicat într-un grav accident rutier. Oare de ce el? Oare care e probabilitatea să existe un impact frontal din cauza unui şofer care a adormit la volan, deşi avea însoţitor, exact în secunda şi in locul in care se afla fratele Ghita ? Unul din motivele pentru care a fost el implicat este pentru că aşa Dumnezeu ne-a atins pe toţi din biserică. Dacă eram eu sau un altul împlicat nu îi înteresa pe toţi, dar aşa Dumnezeu ne arată nouă, bisericii ca El vrea să lucreze cu noi, ne arată că vrea să fim mult mai mult decât închinători de duminica şi de peste săptămână, când ne amintim. El vrea sa fim închinători de fiecare zi. Degeaba ne aşteptăm să se întâmple minuni când noi uităm peste săptămână că vrem să se întâmple minuni.El satură după dorinţă. Aşa că haideţi să nu lăsăm să treacă apelul lui Dumnezeu pe lângă noi şi să fim închinători de fiecare zi, să avem o relaţie mai profundă cu EL şi atunci cu sigurantă El va lucra. Vreau să vă îndemn, în mod special pe cei din biserica Flacăra Închinării, dar nu numai, SĂ NU LĂSAŢI CA RÂUL TREZIRII să treacă pe lângă voi..aruncati-vă în el cu toată convingerea şi nu o să regretaţi. Dumnezeu o să lase plinătatea Duhului Său cel Sfânt în multe vieţi. Multe vieţi vor fi restaurate, vor primi iertare, vindecare, putere să treacă peste trecut, credintă, şi nu în ultimul rând darurile Duhului. In 1 Corinteni 12 :8-11 Pavel ne vorbeşte despre aceste daruri : «De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; altuia, să vorbească despre cunoştinţă, datorită aceluiaşi Duh; altuia, credinta, prin acelaşi Duh; altuia darul tămăduirilor, prin acelaşi Duh; altuia, puterea să facă minuni; altuia prorocia; altuia, deosebirea duhurilor; altuia, felurite limbi; şi altuia, tălmăcirea limbilor. Dar toate aceste lucruri le face unul si acelasi Duh, care dă fiecăruia în parte, cum voieste. » Eu unul nu mai vreau să trăiesc de pe o zi pe alta! Vreau să mă deschid faţă de Dumenzeu pentru că ştiu că El stă cu braţele deschise gata să primească ceea ce am eu de oferit, şi anume VIAŢA MEA. Vreau să fiu folosit de El. Dacă tu nu te decizi să te laşi folosit, Dumnezeu o să caute pe altcineva pentru că El nu stă intr-un om. Aşa că, eu consider că nu ai nimic de pierdut, ci de câstigat, dacă viata ta o dai Lui să o folosească într-un mod mai profund decât a folosit-o până în prezent.

Dumnezeu satură după dorintă. Dacă tu ai foame de El, o să fii săturat. După ce nu o sa iţi mai fie foame, o să îţi fie sete şi pentru că avem un Dumnezeu credincios care spune că « ori ce veţi cere în Numele Meu vi se va da », eu cred că ne va potolii setea. După ce am mâncat şi am baut din El, CRESTEM.Dupa ce crestem ne INDRĂGOSTIM de El şi nu o să regretăm asta niciodată. In Fapte 2 :17-18 scrie că « În zilele de pe urmă, voi turna din Duhul Meu peste ori ce făptură ; feciorii voştri şi fetele voastre vor proroci, tinerii voştri vor avea vedenii, şi bătrânii voştri vor visa visuri ! Da, chiar şi peste robii Mei voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu şi vor proroci. » Eşti o făptură ? Eşti ! Trăim zilele de pe urmă ? Trăim ! Pentru mine asta este suficient ! El vrea să reverse şi peste tine din Duhul Lui. Vrea să treci în relaţia cu El la un alt nivel. Vrea să mori fată de trecut, să renunţi să trăieşti visând şi să trăiesti prezentul plin de PUTEREA Lui ! El te vrea AZI pentru El şi îţi spune că ai preţ în ochii Lui, că pentru tine a dat neamuri şi popoare, şi ţie azi îţi va da Duhul Lui cel Sfânt, ca tu să îl foloseşti spre folosul celor din jurul tău şi ca să nu te mai târăşti de pe o zi pe alta. În cazul în care te vezi mic, nu uita că El alege lucrurile neînsemnate în ochii lumii pentru a le face de rusine pe ce le mari sau pe cei ce se cred mari.

Vino împreună cu noi în fiecare zi de la ora 20 00 la clubul tinerilor din Flacăra Închinării, de pe Emil Racovita 74, Alba Iulia.Dacă vrei ca trezirea să înceapă cu tine, vino cu noi ! Dumnezeu o sa îţi răsplătească efortul ! Te aşteptăm !


articol de Cristi Marit

marți, 11 august 2009

Tabara Flacara Inchinarii - aftermath...

Tabara Flacara Inchinarii s-a incheiat si sunt bucuros ca am putut lua parte si eu. Mi s-a confirmat inca odata ideea ca Dumnezeu nu se opreste la o generatie ci, oricine Il cauta, in orice generatie, El se descopera. Am avut 7 zile in care am vazut bunatatea Lui. Chiar din prima seara, de luni, cand ne-a slujit Gabi Ciuciumis de la Mangalia am avut parte de atingerea Lui Dumnezeu, apoi intreaga saptamana a fost plina de EL. Cei aproape 100 de tineri participanti au fost atinsi de Dumnezeu intr-un mod in care nici un om nu o poate face: au fost eliberati de teama, de inhibitii, au cunoscut dragostea Lui intr-un mod mai profund, s-au rededicat, au fost umpluti cu Duhul Sfant. Am putut vedea in tineri o foame dupa mai mult din Dumnezeu care-L va face sa isi intinda mana si sa sature dupa dorinta. Am plecat toti acasa cu dorinta de a umbla in puterea Lui Dumnezeu. Aceasta a fost tema conferintei - Umbland in puterea Lui Dumnezeu - si am vazut aceasta putere lucrand in tineri in timpul taberei atat de felurit. Aveam eu in minte cam cum sa lucreze Duhul Sfant, insa El m-a surprins avand calea Lui de fiecare data. Am fost cu adevarat surprins de modul Lui de lucru. Sunt recunoscator Lui Dumnezeu pentru acest timp si cred ca vom vedea lucruri si mai mari intamplandu-se. Daca ai fost in tabara, lasa aici marturia ta!

Postari mai vechi