marți, 23 iunie 2009

Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu

Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii, anunta agentia Interfax, citata de Pravoslavie si preluat de Lacasuri Ortodoxe. În Darea de seama publicata recent de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala între hula împotriva lui Dumnezeu si ofensarea sentimentelor religioase. Totodata, expertii au mentionat ca ura si învrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept încalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei. În multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar. Totodata, în majoritatea statelor musulmane, hula este considerata drept încalcare grava, asa incat se pedepseste cu moartea.

sursa: Gardianul.ro

nota mea: se implineste Scriptura care spune ca pe masura ce se inmultesc nenorocirile, oamenii in loc sa se uite spre Dumnezeu, sa recunoasca micimea lor si maretia Lui, VOR HULI TOT MAI MULT PE DUMNEZEU! Pentru ce era necesara o astfel de lege? Ne putem astepta la orice de acum incolo, caci lucrurile vor merge tot mai mult spre rau. Vom fi atrasi tot mai mult spre consumerism, spre satisfacerea dorintelor induse de reclame si publicitate, spre confort si ni se pregateste injectia letala a lepadarii (inconstiente chiar) de Dumnezeu.

marți, 16 iunie 2009

CUVINTE DE INCURAJARE (6)


"Problems are only opportunities with thorns on them."
~ Hugh Miller

"Problemele sunt doar oportunitati cu spini pe ele"
Hugh Miller

luni, 8 iunie 2009

LANSARE SITE NOU "FLACARA INCHINARII" MEDIA


După o lungă perioadă de timp în care nu am mai scris nimic pe acest site, Flacara Inchinarii, a venit timpul să relansăm această pagină de internet.

Prin intermediul acestui nou site vrem, în primul rănd, să Îl glorificăm pe Dumnezeu şi să arătăm, celor ce accesează această pagină, mărturii ale unor vieţi schimbate.În plus, urmărim să provocăm tânăra generaţie, prin intermediul articolelor şi materialelor de pe acest site, să trăiască cu un Scop şi cu dorinţa de a se apropia cât mai mult de Dumnmezeu.

Ne propunem să vă informăm în legatură cu evenimentele din lumea creştină, să vă oferim articole, interviuri şi editoriale care să vă provoace să căutaţi faţa lui Dumnezeu şi să trăiţi o viaţă curată şi plăcută în ochii Creatorului. De asemenea, încercăm să răspundem întrebărilor şi nevoilor generaţiei actuale, făra să pretindem că vom reuşi să găsim soluţii la toate problemele acestei generaţii.

sursa: www.flacarainchinarii.ro

Florin Lupean

vineri, 5 iunie 2009

Postari mai vechi