joi, 28 mai 2009

Concert Planetshakers in Timisoara - after


Asa cum spuneam... nu m-am dus la concert la Planetshakers la Timisoara. Cum a fost? Poate imi spuneti voi. Daca ati fost spuneti-va parerea: calitate inchinare, calitate sunet, concert pe ansamblu. Sunt live asa cum ii vedem pe DVD-urile lor? Stim toti ca alea sunt facute bine si de multe ori liderii de inchinare sunt frustrati ca la ei la tineret, in biserica, la concerte nu se aude asa bine, nu se intampla asa frumos toate... Nu ar trebui. Asa ca va astept cu comentarii! Pana una alta puteti citi comentariul celor de la contrast media si un interviu (en) cu Ruddy, solistul trupei Planetshakers AICI

miercuri, 20 mai 2009

O lume bucuroasa ca si-a gasit "stramosii"!!


Aflu azi, cu uimire, ca e mare zarva si bucurie printre "oamenii de stiinta" care ar fi descoperit un schelet de "ceva" careie ei ii spun Darwinius masillae sau veriga lipsa. Ea are 47 milioane de ani (cica) si a stat ceva vreme pe peretele unui tip, care in sfarsit s-a gandit sa faca niste bani. Sunt toti foarte bucurosi ca in sfarsit se dovedeste ca ne tragem din maimuta. Intrebarea mea este, totusi, nu ar fi un motiv de tristete sa aflam ca ne tragem din maimute!? Exista un site unde cel care adus scheletul din Germania, ne prezinta descoperirea cu uimire: ne uitam la el si vedem ca are fata ca noi (plata), are picioarele scurte - ca noi, dintii arata foarte "uman" intr-un fel, etc. Eu zic sa va uitati la schelet si sa observati cat de uman arata. Nu te poti abtine sa nu zambesti si sa te intrebi unde le sta mintea acestor "oameni de stiinta". Este de remarcat ca deja de ieri si pana azi s-a scos o carte, s-a facut un film, s-au scris publicatii stiintifice, etc. Eu vad deja o galeata de bani in contul fiecarui participant la comedie. Si cei ce platesc sunt oamenii care se zbat cu criza si nu isi mai pot plati rata la casa si la masina. Eu inca raman uimit de faptul ca am fost creat de Dumnezeu celula cu celula si de faptul ca sunt iubit de EL.

luni, 18 mai 2009

Cuvinte de incurajare (5)



"Daca ai facut greseli, exista intotdeauna o alta sansa pentru tine. Poti avea un nou inceput in orice moment, pentru ca acel lucru pe care noi il numim "esec" nu inseamna a cadea ci a ramane unde ai cazut."
- Mary Pickford

joi, 14 mai 2009

La Valea Draganului



am fost la conferinta la Valea Draganului cu biserica Aletehia unde pastorii Valer Brancovan si David McLean au vorbit despre vremea sfarsitului. Ceea ce este important e nu sa stim ziua si ceasul ci SA FIM GATA oricand EL va apare. Amin.

marți, 5 mai 2009

Cuvinte de incurajare (3)


"Risca mai mult decat cred altii ca e sigur. Sa iti pese mai mult decat cred atii ca e intelept. Viseaza mai mult decat cred unii ca e practic. Asteapta sa se intample mai mult decat cred altii ca e posibil." Cadet Maxim

Postari mai vechi